Waarom Voor-Morgen

Waarom bestaat Voor-Morgen? Wat maakt dit concept uniek?

Wat dit concept uniek maakt, is het feit dat u nu geheel digitaal de mogelijkheid hebt 4 wilsverklaringen op te stellen in 1 document, deze zowel schriftelijk als met een eigen persoonlijk ingesproken video nog duidelijker maakt. Uw Digitale Wilsverklaring is 24/7 beschikbaar en aanpasbaar, rechtsgeldig en nog belangrijker: eenvoudig up-to-date te houden. Hiermee behoudt u de regie over uw leven, ook als u wilsonbekwaam bent.

Waarom Voor-Morgen

Ziekte en ouderdom gaan vaak gepaard met verlies van mobiliteit en autonomie. U kunt daardoor afhankelijk worden van anderen en u lijdt mogelijk onder het idee geen zinvol bestaan meer te hebben.

Met de Digitale Wilsverklaring geeft u aan wie u bent, hoe u in het leven staat en stelt u maximaal vier wilsverklaringen op. In een persoonlijke video licht u uw keuzes toe. Ook geeft u aan wie de vertegenwoordiger is. Deze zal uw behandel- en zorgwensen met de arts bespreken.

Wilsverklaringen worden nu door meerdere organisaties in verschillende vormen aangeboden. Deze wilsverklaringen hebben vaak betrekking op een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld euthanasie.

Dit is nadelig wanneer u meerdere wilsverklaringen wilt opstellen, bijvoorbeeld: naast een verzoek tot euthanasie en ook de niet-behandelverklaring. Het kan dan gebeuren dat u dit op verschillende websites moet regelen. Op die manier ontbreekt tussen de twee afgesloten wilsverklaringen inhoudelijk een verband.

Een tweede nadeel is dat uw vertegenwoordiger aan de hand van meerdere verschillende documenten en wilsverklaringen uw wensen zal moeten toelichten bij uw arts. De arts moet dan losse en onsamenhangende documenten beoordelen.

4 wilsverklaringen in 1 document

De wilsverklaringen van Voor-Morgen worden in digitale vorm aangeboden. Bij Voor-Morgen kunt u vier verschillende wilsverklaringen tegelijkertijd opnemen en in één document vastleggen. Uw digitale document is altijd in te zien en aan te passen, wanneer u iets wilt wijzigen. Dat kan in uw eigen tijd en op elke gewenste locatie. Uw gegevens zijn versleuteld en worden veilig bewaard op servers in Nederland, van Nederlandse bedrijven.

Voor-Morgen maakt met deze unieke dienst het opstellen van een wilsverklaring voor iedereen toegankelijk, eenvoudig en voordelig.

Voorbereid zijn op de gevolgen van wilsonbekwaamheid geeft rust en duidelijkheid. Nu en in de toekomst, voor u en uw naasten.

Voor-Morgen biedt u een allinclusive concept, digitaal, maar uiterst persoonlijk tegen aantrekkelijke voorwaarden.

In 30 minuten geregeld
Gegevens automatisch opgeslagen
100% rechtsgeldig
Aan het eind betalen
Opstellen
voor mezelf en mijn naasten
betaalbaar
24/7 toegang