Over Voor-Morgen

Met uw Digitale Wilsverklaring ontzorgt u uzelf en degenen die u dierbaar zijn!

De website van Voor-Morgen biedt u de mogelijkheid om met 4 wilsverklaringen en een persoonlijke video uw behandel- en zorgwensen vast te leggen. Dit voor het geval u wilsonbekwaam bent en de regie over uw eigen leven aan uw vertrouwenspersoon uit handen moet geven.

Over Voor-Morgen

De oprichters van Voor-Morgen weten dat meeste mensen behoeften hebben zich voor te bereiden en maatregelen te nemen voor onzekere gebeurtenissen.

Iedereen kan ziek en wilsonbekwaam worden, daarmee (geheel) de regie verliezen over het leven. Steeds meer mensen willen daarom hun behandel- en zorgwensen vastleggen en naasten hierover informeren en duidelijkheid scheppen. Dat kan met de Digitale Wilsverklaring.

Wilsverklaringen worden door veel partijen in verschillende vormen aangeboden. Wij zijn hierover niet tevreden. Wij bieden daarom een oplossing die past in het digitale tijdperk, De Digitale Wilsverklaring. Hiermee krijgt u een digitaal, rechtsgeldig, 24/7 toegankelijk en aanpasbaar, zeer persoonlijk (met video toelichting van uw wensen) een betaalbaar en veilig product.

Voor-Morgen biedt hiermee zoveel mogelijk mensen de gelegenheid zich voor te bereiden op de gevolgen van wilsonbekwaamheid. Voor-Morgen informeert u via deze website uitgebreid over dit onderwerp. En roept u op uw eigen Digitale Wilsverklaring te regelen. Voor-Morgen biedt u de mogelijkheid via haar platform uw eigen behandel-en zorgwensen vast te leggen in een persoonlijke Digitale Wilsverklaring.

In 30 minuten geregeld
Gegevens automatisch opgeslagen
100% rechtsgeldig
Aan het eind betalen
Opstellen
voor mezelf en mijn naasten
betaalbaar
24/7 toegang