Huisarts

Mijn huisarts werkt in een groepspraktijk

Dan geeft u de naam van de groepspraktijk op.

Moet ik mijn wilsverklaring bespreken met mijn huisarts?

Ja, het is goed om met uw huisarts uw Digitale Wilsverklaringen te bespreken. Zo is uw arts op de hoogte van uw wensen.

Moet ik wijzigingen in mijn Digitale Wilsverklaring opnieuw met mijn arts bespreken?

Ja, de arts weet dan de reden van uw wijzigingen en uw wensen.

Wat gebeurt er als mijn huisarts met zijn praktijk stopt?

Dan kunt u de naam van uw nieuwe arts in uw Digitale Wilsverklaring aanpassen.

Wat is de rol van mijn huisarts bij mijn Digitale Wilsverklaring?

Door uw Digitale Wilsverklaring die u bij Voor-Morgen hebt opgesteld te bespreken met uw huisarts is hij op de hoogte van uw wensen en gedachten. Hij kan u mogelijk verder informeren als u vragen heeft. Daarnaast kan hij uw behandelend arts bij ziekenhuisopname dan een toelichting geven op uw Digitale Wilsverklaring.

Wordt mijn Digitale Wilsverklaring in mijn medisch dossier opgenomen?

Uw Digitale Wilsverklaring kunt u digitaal in PDF-vorm aan de huisarts zenden. Hij kan uw Digitale Wilsverklaring dan aan uw electronisch patiëntendossier toevoegen.

"Vragen van artsen konden wij niet beantwoorden."

Mijn broer Peter raakte besmet met de Britse covid variant. De klachten begonnen mild, maar de situatie verergerde snel. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis en belandde op de intensive care. Vragen van artsen over zijn behandelingswensen of wilsverklaringen konden wij als familie niet beantwoorden. Had Peter iets vastgelegd? Het was een moeilijke periode. Gelukkig is Peter bijna weer de oude. Ik heb voor mijzelf besloten mijn zorg- en behandelwensen vooraf vast te leggen mocht mij ooit iets overkomen. Bij Voor-Morgen heb ik het eenvoudig kunnen regelen. Het geeft me rust en een veilig gevoel.
Monique

“Ik heb mijn behandel- en zorgwensen in 1 document geregeld.”

"Ik heb een ongeneeslijke ziekte en weet dat er een moment komt dat iemand anders voor mij moet beslissen. Wanneer dat zal zijn? Gelukkig nog geen idee! Dankzij de Digitale Wilsverklaring van Voor-Morgen heb ik mijn medische behandel- en zorgwensen in 1 document geregeld. Erg praktisch, lage kosten en altijd up-to-date in een beveiligde omgeving met een unieke persoonlijke code."
Richard
Ik geef Voor-Morgen 5 sterren.