Huisarts

Mijn huisarts werkt in een groepspraktijk

Dan geef je de naam van de groepspraktijk op.

Wat is de rol van mijn huisarts bij mijn Digitale Wilsverklaring?

Door je Digitale Wilsverklaring die je bij Voor-Morgen hebt opgesteld te bespreken met jouw huisarts is hij op de hoogte van je wensen en gedachten. Hij kan je mogelijk verder informeren als je vragen heeft. Daarnaast kan hij jouw behandelend arts bij ziekenhuisopname dan een toelichting geven op je Digitale Wilsverklaring.

Moet ik wijzigingen in mijn Digitale Wilsverklaring opnieuw met mijn arts bespreken?

Ja, de arts weet dan de reden van jouw wijzigingen en jouw wensen.

Wat gebeurt er als mijn huisarts met zijn praktijk stopt?

Dan kun je de naam van uw nieuwe arts in jouw Digitale Wilsverklaring aanpassen.

Moet ik mijn wilsverklaring bespreken met mijn huisarts?

Ja, het is goed om met jouw huisarts je Digitale Wilsverklaringen te bespreken. Zo is jouw arts op de hoogte van jouw wensen.

Wordt mijn Digitale Wilsverklaring in mijn medisch dossier opgenomen?

Jouw Digitale Wilsverklaring kun je digitaal in PDF-vorm aan de huisarts sturen of mailen. Hij kan jouw Digitale Wilsverklaring dan aan jouw electronisch patiëntendossier toevoegen.

"Vragen van artsen konden wij niet beantwoorden."

Mijn broer Peter raakte besmet met de Britse covid variant. De klachten begonnen mild, maar de situatie verergerde snel. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis en belandde op de intensive care. Vragen van artsen over zijn behandelingswensen of wilsverklaringen konden wij als familie niet beantwoorden. Had Peter iets vastgelegd? Het was een moeilijke periode. Gelukkig is Peter bijna weer de oude. Ik heb voor mijzelf besloten mijn zorg- en behandelwensen vooraf vast te leggen mocht mij ooit iets overkomen. Bij Voor-Morgen heb ik het eenvoudig kunnen regelen. Het geeft me rust en een veilig gevoel.
Monique

“Ik heb mijn behandel- en zorgwensen in 1 document geregeld.”

"Ik heb een ongeneeslijke ziekte en weet dat er een moment komt dat iemand anders voor mij moet beslissen. Wanneer dat zal zijn? Gelukkig nog geen idee! Dankzij de Digitale Wilsverklaring van Voor-Morgen heb ik mijn medische behandel- en zorgwensen in 1 document geregeld. Erg praktisch, lage kosten en altijd up-to-date in een beveiligde omgeving met een unieke persoonlijke code."
Richard
Ik geef Voor-Morgen 5 sterren.